zumbatomic lessen in ravelingen kinkhoorn te oostende tijden de schoolvakanties

In navolging van de Zumba fitness® wordt binnenkort gestart met Zumbatomic® in VACA resorts Ravelingen Kinkhoorn te Oostende.

Zumbatomic® is officiele benaming voor Zumba® fitness voor kinderen. Speciaal voor kinderen ontworpen (leeftijd 4-12), zijn Zumbatomic® lessen swingende, dynamische fitness-feestjes vol met speciaal gechoreografeerde, kindvriendelijke routines en al de muziek waar kinderen dol op zijn, zoals hip-hop, reggaeton, cumbia en nog veel meer. Ouders vinden Zumbatomic® prachtig vanwege de uitwerking die het op kinderen heeft: het verhoogt hun aandacht en zelfvertrouwen, boost het metabolisme en verbetert de coördinatie. Door het speelse karakter en de eenvoudige danspasjes van Zumbatomic® spreekt het ook de kinderen heel erg aan om te shaken en te swingen met de heupen op de muziek. Na het 1 keer gezien te hebben, doen ze de pasjes al na en zullen daarna niet meer van de dansvloer weg te slaan zijn.

Binnenkort starten de Zumbatomic® lessen in Ravelingen en Kinkhoorn op dinsdag maar voorlopig enkel tijdens de schoolvakanties.