Contact

ZUMBA MET
RACQUEL

contact hoe reserveer ik een zumba les

Jouw Zumba fitness lesgever

Racquel Bulleser

Hallo, ik ben Racquel en ik vind het zo fijn om ZUMBA lessen te geven. Ik vind het geweldig als ik iedereen zie bewegen, zweten en tegelijkertijd plezier beleven. De GLIMLACH die ik op ieders gezicht zie is voor mij ONBETAALBAAR. Je hoeft geen danser te zijn. Zumba is niet alleen dansen maar het is ook fitness.

Bereikbaarheid

Met de tram

De tram stopt voor de deur van Vayamundo, halte Ravelingen. Opgelet bij het oversteken van de kustbaan!

Parkeerplaats voor de wagen

Rondom het gebouw kan je voor onbeperkte duur en kosteloos parkeren.

Hoe reserveer ik een Zumba fitness les

Stuur ons een e-mail, via de contact pagina,  met de gewenste datum en dan reserveren wij voor jou een plaats. Na ontvangst van je e-mail krijg je een bevestiging per e-mail.

Groepen en verenigingen kunnen ook een Zumba fitness les of een Zumba Kids les boeken. Een aanvraag dient minstens drie maand op voorhand te gebeuren.

Prijs van een Zumba fitness les

De prijs voor een Zumba les is 7€ per les. Je kan ook kiezen voor een vijf beurten kaart en die komt op 30€.

Verblijf je in Vayamundo Oostende dan zijn de Zumba lessen tijdens de schoolvakanties inbegrepen in het animatie pakket. Je hoeft ook niet te reserveren maar denk eraan de plaatsen zijn wel beperkt.

Na ontvangst van je e-mail krijg je binnenkort een bevestiging per e-mail.

Reserveren voor een Zumba fitness les kan je hier

Wens je ook een Zumba les te volgen. Vul hier jouw contact gegevens in samen met de gewenste datum zodat wij een plek voor je kunnen reserveren.

Waar gaan de Zumba fitness lessen door

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.