Goede Voornemens 2018

Het Goede Voornemens concept werd exclusief ontwikkeld voor de bewoners van Oostende, de stad aan zee. Goede Voornemens is een samenwerking tussen de stad Oostende, de Koninklijke Villa en vele partners die u zullen begeleiden bij het realiseren van uw “Goede Voornemens” in 2018.

goede voornemens 2018 oostende en zumba fitness met racquel

Opzoek naar het ideale cadeau voor je geliefden?

De stad Oostende en het Gezondheidscentrum Koninklijke Villa Oostende, hebben een CADEAUBOX voor jou, een doos met daarin een gevarieerd aanbod aan GOEDE VOORNEMENS! De deelnemers aan dit project zijn Zumba® Fitness met Racquel, Yoga met Evy Gruyaert, Pilates met Floor Devlieghe, Stoppen met roken met Romy Coomans en zoveel meer…

goede voornemens 2018 zumba fitness oostende

De “Goede Voornemens 2018” doos is limited. Op = Op.

Snel bestellen is de boodschap. De lancering is voorzien op 1 december tijdens de “Late Night Shopping” in het feest en cultuurpaleis op het Wapenplein met Evy Gruyaert en Hit FM.

Of kom naar het Goede Voornemens 2018 infomoment op 7 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie op het wapenplein. Daar kan je kennismaken met de verschillende voornemens en kan je meteen ook inschrijven voor het traject dat jij wil volgen.

Wil je meer te weten komen over de Goede Voornemens 2018? Surf naar: www.oostende.be/goedevoornemens of mail naar: info@koninklijkevilla.be

goede voornemens 2018 oostende met racquel bulleser zumba

We zouden allemaal meer moeten bewegen. Ken je iemand die graag meer zou bewegen dan kan je deze cadeaubox te schenken. Zumba fitness is dansen, ontspannen, lachen, genieten, goed voelen en fit blijven. Join the party en doe mee met onze vriendelijke en leuke Zumba groep. Een Zumba les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Door de aanstekelijke salsa, merengue, flamenco en zelfs hip hop muziek is elke Zumba fitness les een feest! Twijfel je of het iets voor jou is? Je hoeft geen danser te zijn. Ga gewoon in op de muziek en have fun !