menu close menu

Welke Zumba fitness lessen kan je volgen bij Zumba fitness met Racquel te Oostende

Ik geef Zumba fitness les elke woensdagavond en donderdagavond. Ik geef ook Zumba fitness, Zumba Gold en Zumba Kids lessen voor groepen maar enkel aanvraag.

Zumba fitness – Tijdens Zumba fitness lessen beweeg je op Latin en internationale beats en exotische ritmes en beats. Voor je het beseft is je energieverbruik hemelhoog en word je fit. Een Zumba les is makkelijk te volgen. Laat je gaan op de muziek en raak swingend in vorm door de ultieme Zumba dans fitness. Verlies alles behalve je glimlach. Probeer het en je gaat er geen spijt van hebben.

zumba fitnees lessen in vayamundo ravelingen kinkhoorn te oostendete

Zumba Gold fitness – Gebruikt de Zumba fitness formule maar met aangepaste bewegingen en tempo volgens de behoeften van de oudere deelnemer. Het is ook geschikt voor hen die net beginnen met hun reis naar een gezonde en fitte levensstijl. Zumba Gold fitness lessen zijn enkel voor groepen en op aanvraag. Een aanvraag dient minstens een maand op voorhand te gebeuren.
zumba gold lessen in vayamundo ravelingen kinkhoorn te oostende
Zumba Kids fitness – Is speciaal ontworpen voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Zumba Kids fitness lessen zijn dynamische en swingende fitness feestjes vol met kindvriendelijke en speciaal gechoreografeerde routines en bevat de muziek waar kinderen dol op zijn, zoals hip-hop, cumbia, reggaeton, en nog veel meer. Zumba Kids fitness lessen zijn enkel voor groepen en op aanvraag. Een aanvraag dient minstens een maand op voorhand te gebeuren.
zumba kids fitness racquel bulleser vayamundo ravelingen kinkhoorn oostende

Voor de Zumba fitness lessen op woensdagavond en donderdagavond kan je reserveren aan de infobalie van Vayamundo Ravelingen of stuur je een e-mail met de gewenste datum zodat ik een plek voor je kan reserveren. Na ontvangst van je aanvraag ontvang je een bevestiging per e-mail.

De prijs voor een Zumba fitness les is 5€ per les. Een vijf beurten kaart is 20€

Zumba fitness lessen zijn altijd op woensdagavond en donderdagavond

  • Zumba fitness op woensdag van 19u00 tot 20u00
  • Zumba fitness op donderdag van 19u30 tot 20u30
  • Zumba fitness, Zumba Gold en Zumba Kids lessen voor groepen is enkel op aanvraag. Voor meer info stuur mij een e-mail. Een aanvraag dient minstens een maand op voorhand te gebeuren.

zumba fitness oostende vayamundo

UA-39379048-2