Tijdens de paasvakantie 2013 zijn de zumba fitness en de zumbatomic lessen op donderdag.

Kies de Zumba® les die het best bij u past en reserveer uw plaats aan de infobalie. Verblijft u in Ravelingen of Kinkhoorn dan zijn de paasvakantie Zumba lessen inbegrepen in uw animatie pakket. Zumba lessen zijn mits een kleine bijdrage ook toegankelijk voor externen.

  • Zumbatomic op donderdag 4 en 11 april van 16u00 tot 16u45
  • Zumba fitness op donderdag 4 en 11 april van 19u00 tot 20u00
  • Zumba Gold lessen starten pas op 17 april 2013

zumba fitness oostende

Zumba fitness is lachen, ontspannen, genieten, goed voelen en fit blijven. Raak swingend in vorm met de ultieme high energy dans fitness party. RAAK SWINGEND IN VORM DOOR DE ULTIEME DANS-FITNESS PARTY

zumbatomic oostende

De te gekke dans-fitnesstraining speciaal voor kinderen (leeftijd 4-12) op het ritme van hip-hop, salsa, reggaeton en andere dansen.

paasvakantie 2013 zumba en zumbatomic in ravelingen kinkhoorn oostende

De lente komt zo … of toch niet.

Niet getreurd je kan je altijd lekker opwarmen tijders de paasvakantie met warme zumba lessen. Als je de media zou moeten geloven krijgen we nog meer koud weer zelfs een mini-ijstijd in 2014. Of toch een optie tot .. De afsmelting van een grote hoeveelheid poolijs boven de Noordpool zou de straalstroom dermate beïnvloeden dat extreem weer of een langdurig koude blokkade zich kan vestigen boven grote delen van Europa. Maar laten we er maar beter vanuit gaan dat de natuur zichzelf reguleert en daarbij warmere periodes genereert afgewisseld met koudere variaties.