zumbatomic cartoon banner oostende ravelingen kinkhoorn

Zumbatomic is de speciaal voor kinderen (leeftijd 4-12) aangepaste versie van Zumba fitness® en is de perfecte dansworkout voor kinderen. Zumbatomic® lessen zijn swingende, dynamische fitness-feestjes vol met speciaal gechoreografeerde, kindvriendelijke routines en al de muziek waar kinderen dol op zijn, zoals hip-hop, reggaeton, cumbia en nog veel meer. Ouders vinden Zumbatomic® prachtig vanwege de uitwerking die het op kinderen heeft: het verhoogt hun aandacht en zelfvertrouwen, boost het metabolisme en verbetert de coördinatie. Zumbatomic vervolmaakt het familie fitnessdoel door ouders een goede reden te geven, om zich voor een leuke familie ervaring naar de fitness te begeven.

Kinderen houden van dansen, bewegen en om mee te zingen met leuke liedjes. Tijdens ZumbAtomic® worden deze natuurlijke behoefte gecombineerd met een unieke formule waar ‘plezier’ maken voorop staat. Daarnaast leren de kinderen de basispassen van de Cha Cha Cha, Merengue, Salsa, Cumbia, Reggaeton, Mambo, Hip Hop en ondertussen werken ze aan een goede conditie.

Na een plezierige opwarming, komen de kinderen, net als hun ouders, al snel in de ban van de opzwepende ritmes van de Latijns-Amerikaanse Zumba® muziek. Het voordeel is dat de kinderen veel sneller alle hippe danspasjes onder de knie hebben.

zumbatomic cartoon banner oostende ravelingen kinkhoorn

Sporten en dus ook Zumbatomic® is goed voor de mentale gezondheid en het concentratievermogen van kinderen hierdoor kunnen ze hun aandacht veel beter richten op hun schoolprestaties maar vooral ook veel plezier hebben.

Denk je eens in hoeveel plezier volwassenen hebben waneer ze een Zumba fitness les volgen. Is het niet fantastisch dat de kinderen hun eigen Zumba fitness® hebben en zich kunnen amuseren en lachen en tegelijk aan hun lichaam en conditie werken.

Waar komt de naam vandaan?

Het verhaal gaat over Mr. Tomic (afgeleid van atoom), een wetenschapper die op zoek is naar de formule voor geluk. Door allerlei experimenten ontdekt hij de formule: dans, muziek en bewegingen. Per ongeluk stuit hij op Zumba®, een explosie van muziek, beweging en energie.

zumba fitness zumbatomic oostende in ravelingen kinkhoorn