zomer zumba

ZUMBA MET
RACQUEL

Zomer Strand Zumba met Racquel

Waar?

Sportstrand Oostende, tegenover de Renbaan
Koning Boudewijnpromenade 214
8400 Oostende

Wanneer?

Prijs

Gratis

Over deze activiteit

In juli en augustus 2022, elke dinsdag van 20.00 tot 21.00, geef ik GRATIS Zumba les op het Sportstrand van Oostende in samenwerking met Stad Oostende. Iedereen is welkom! Breng je vrienden, buren, familie mee. Vooraf inschrijven is niet nodig. Mee te brengen: water, handdoek en je glimlach. BIJ REGEN IS ER GEEN ZUMBA LES!

strandzumba dinsdag 2022

Zomer Zumba in open lucht in
Sportpark De Schorre Oostende

zomer scorre woensdag

Waar?

Sportpark De Schorre
Schorrestraat 6
8400 Oostende

Wanneer?

Prijs

Basistarief: €7.00
vijf beurten kaart: €30.00

Over deze activiteit

In juli en augustus 2022, elke woensdag van 19.00 tot 20.00, geef ik Zumba les in open lucht in Sportpark De Schorre Oostende. Iedereen is welkom! Breng je vrienden, buren, familie mee. Mee te brengen: water, handdoek en je glimlach. BIJ REGEN IS ER GEEN ZUMBA LES!

Zomer Zumba Met Racquel @
Vayamundo Oostende

Waar?

Zumba met Racquel @ Vayamundo
Zeedijk 290
8400 Oostende

Wanneer?

Prijs

Basistarief: €7.00
5 beurtenkaart: €30.00
Inschrijven verplicht

Over deze activiteit

Wat is er beter dan beweging en positieve vibes voor een mens? Ik hoop je alvast snel te zien in één van mijn lessen. Al was het maar om te proberen… en jouw nieuwe gezonde verslaving te verwelkomen. Let it move you. Het maakt niet uit of je goed kunt dansen of niet, het belangrijkste is dat je geniet van de bewegingen en geniet van je FUN work-out. Lach, ontspan, geniet en blijf FIT…

zomer donderdag vayamundo

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.