menu close menu

Zumba fitness te Oostende in Vayamundo Club Ravelingen.

Zumba fitness te Oostende in Vayamundo De kinkhoorn & Ravelingen

Vanaf half januari 2013 is er elke woensdag van 19 tot 20 uur Zumba Fitness in Vayamundo Club De Kinkhoorn – Ravelingen te Oostende.

Zumba Fitness en Zumba Gold in Vayamundo Club De Kinkhoorn – Ravelingen combineert Latijns-Amerikaanse muziek en andere wereldmuziek met unieke en exotische dansbewegingen. Zumba Fitness is het populairst, snelst groeiende fitness programma wereldwijd. De dansstijlen salsa, merengue, cumbia, reggeaton, samba, calypso, buikdansen en nog veel meer…..komen voorbij. De dansbewegingen zijn dynamisch en opwindend met een effectieve fitness systeem. Zumba Fitness wordt afgewisseld met snelle en langzame ritmes. De leuke opzwepende muziek en dansbewegingen zorgen ervoor dat je niet door hebt dat je bezig bent met een geweldige cardio-training. De vier kenmerken die Zumba Fitness succesvol maken zijn: het is leuk, het is anders, het is makkelijk te volgen en het is effectief!

Zumba fitness te Oostende in Vayamundo Club Ravelingen

Iedere Zumba Fitness en Zumba Gold les Vayamundo Club De Kinkhoorn – Ravelingen geeft een feestelijk gevoel en voordat je het weet kan je wel het maximale aan calorieen verbranden. Na een paar weken voel je dat je conditie is verbeterd en dat je lichaam mooi in vorm is. De combinatie van dans en fitness in een partysfeer en de opzwepende Latijns-Amerikaanse muziek zorgen ervoor dat je het makkelijk volhoudt en het maximale uit jezelf haalt. Zumba Fitness is geweldig voor je ziel, lichaam en geest. Zumba Fitness is geschikt voor alle leeftijden en niveaus.

feesten zumba fitness gold ravelingen kinkhoorn vayamundo woensdag racquel

verwante berichten - Vayamundo De Kinkhoorn en Ravelingen

4 januari, 2013 | nieuws, Oostende info, Zumba fitness | Reacties uitgeschakeld voor Zumba fitness te Oostende in Vayamundo Club Ravelingen.

Comments are closed.

UA-39379048-2