menu close menu

Zumba Fitness World Party XBOX 360

Onze mening over Zumba Fitness World Party XBOX 360

Zumba Fitness World Party XBOX 360 racquel bulleser oostende

Bent u bekend met het Zumba Fitness wereldje? Dan mag u met Zumba Fitness World Party XBOX 360 meedoen. World Party brengt de op dans geïnspireerde fitness rage nu bij je thuis in de living. Als je je afvraagt wat de Zumba Fitness World Party XBOX 360 is? Het is een soort virtuele wereld waarin verschillende soorten wereldmuziek niet zomaar aan je voorbij gaan. Je kunt actief deelnemen op de instructies van een online leraar, en er wordt bij gezegd dat dit niks voor watjes is.

Je kunt het vast al raden, hier krijg je verschillende stijlen van cardio oefeningen uit de gehele wereld voorgeschoteld! Van Los Angeles, over Puerto Rico en helemaal tot in India tot nog veel verder en terug! Iedere locatie wordt wel 20 tot 30 minuten muzikaal in de kijker gezet. Je komt echt overal, en het is zo realistisch dat je zelfs postkaarten en postzegels kunt kopen om de toerist uit te hangen. Natuurlijk is het alleen maar geschikt om virtueel de grote jan uit te hangen, maar toch, het blijft allemaal verleidelijk!

lisa roth majesco and beto perez zumba fitness

Voor wie eraan twijfelt, het is natuurlijk de bedoeling dat je er zelf aan meedoet, en je wordt op de voet gevolgd door de Xbox Kinect sensor. Alhoewel, het commentaar dat je daarvan krijgt, is niet gebaseerd op prestaties, want hoe slecht je het ook doet, volgens dat ding ben je altijd fantastisch.

Ook al ben je een echt Zumba groentje dan nog kan je echt wel mee met de meeste liedjes en zal het je ook lukken lukte om de toegang naar een paar nieuwe liedjes te ontgrendelen. De soep wordt dus echt niet zo heet gegeten als ze wordt opgediend. Dit is allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar van een echte instructeur verwacht je meer dan onvoorwaardelijke goedkeuring.

Het is wel handig dat er verschillende cursussen voorhanden zijn zodat je het spel aan je behoeftes kunt aanpassen. Zo is er een oefenmodus die je toelaat iedere oefening in slow motion uit te voeren, en een quickplay die het mogelijk maakt om bepaalde deuntjes eruit te pikken, en een traditionele zumba workout.

De traditionele workout duurt zo’n 20 minuten en is uiterst geschikt om als regelmatig zumba beoefenaar je dagelijkse conditie te onderhouden. Dit programma sluit echt aan bij de doelen van Zumba, je kunt ermee nagaan hoeveel calorieën je verbrandt, of selecteren hoeveel oefeningen je wilt doen, en je kunt er ook een deadline mee bepalen. Het maakt je persoonlijke doelen meer tastbaar.

zumba world party beto perez

Ons verdict over Zumba Fitness World Party XBOX 360

Je zult hier geen sterdanser mee worden, maar wie er aanleg voor heeft, zal de verschillende werelddansen die hier in de kijker gezet worden wel smaken. Maar, zelfs al heb je twee linkervoeten, dan ga je hier nog plezier aan beleven.

Zumba Fitness World Party XBOX 360 is geen absolute topper, maar slecht is dit onderhoudende spelletje zeker niet.

Een dikke 8 op 10 voor Zumba Fitness World Party XBOX 360

beto perez - gina grant - kass martin - racquel bulleser - zumba

Klik hier voor meer info over Zumba Fitness World Party XBOX 360

verwante berichten - Zumba fitness World Party

30 november, 2013 | nieuws, Zumba fitness | Reacties uitgeschakeld voor Zumba Fitness World Party XBOX 360

Comments are closed.

UA-39379048-2