menu close menu

zumba fitness world party

Reis rond de wereld met de Zumba fitness world party video game.

De lancering van de Zumba fitness video “Zumba fitness World Party” is uitgesteld to november 2013.

De internationale uitgever van videospelletjes, 505 Games, heeft aangekondigd dat het de Zumba World Party video zal lanceren op 22 november 2013 op Kinect, Xbox 360, Wii U en de Wii. De vidoe game zal ook beschikbaar zijn voor Xbox One.

Met deze nieuwe Zumba fitness world part video kan je verschillende dansstijlen leren uit de hele wereld, waaronder Salsa, Hip – Hop, Tahitian, Calypso, Bollywood, Cumbia, Reggaeton en Ierse Step, plus nieuwe toevoegingen zoals Plena, Blues, Capoeira en Girly Funk.

Met nieuwe World Tour-modus kan je zeven wereldwijde bestemmingen ontdekke nmet hun plaatselijke ritmes en inheemse dansstijlen. Zumba fitness World Party nodigt uit om mee te doen aan een cultureel en rijk fitness avontuur rond de wereld. Je kan jezelf onderdompelen in de bewegingen en muziek van exotische bestemmingen.

Wie graag wil dansen, maar vooral met het doel om er fitnessgewijs voordeel uit te halen, kan natuurlijk gewoon naar de Zumba fitness met Racquel in Ostende komen, maar wie liever thuis wat zaken onderneemt, kan vanaf 22 november Zumba Fitness World Party gaan spelen. Het spel is het vervolg op een bijzonder populaire game, die maar liefst 9 miljoen exemplaren wist te verkopen.

zumba fitness world party racquel bulleser oostende

verwante berichten - Zumba fitness World Party

18 oktober, 2013 | nieuws, Zumba fitness | Reacties uitgeschakeld voor zumba fitness world party

Comments are closed.

UA-39379048-2