Zumba wekelijkse groepslessen

ZUMBA MET
RACQUEL

Wekelijkse Zumba lessen

Kom mee samen sporten en plezier maken tijdens de live Zumba groepslessen!

Ook al is het een groepsles: het is geen competitie en de bewegingen zijn makkelijk te volgen.

Breng zeker je aanstekelijke enthousiasme én je glimlach mee. Of nee: die glimlach hoef je niet mee te brengen, die komt vanzelf! 

Zumba live groepslessen …

Alleen sporten kan leuk zijn, maar dan heb je nog geen Zumba gedaan! Eens je jezelf laat verleiden door de exotische ritmes en beats en je de vurigheid van de latino vibes door je heen laat stromen, ben je verkocht. Natuurlijk blijft het een work-out, en best een intense want jouw uithoudingsvermogen stijgt naar ongekende hoogtes – maar het is een FUN WORK-OUT die je met de glimlach uitvoert!

Wanneer meeslepende beats door de boxen galmen, is er geen terugkeren aan: je kan niet anders dan bewegen en meedoen. Maar vooral: je krijgt spontaan een glimlach op je gezicht. Het maakt niet uit of je goed bent in dansen of niet, het belangrijkste is dat je plezier hebt in de bewegingen. De muziek, de sfeer en het groepsgevoel zorgen ervoor dat je jezelf helemaal kan laten gaan. Je hoeft niet alle bewegingen perfect uit te voeren, je hoeft zelfs niet elke pas juist te hebben. Als je mee beweegt en een beetje kan volgen, maar toch een gevoel hebt dat je plezier beleefd.  Een uur niets anders dan puur ontspannen en aan niets anders denken, gewoon de Zumba dan is het doel van mijn les bereikt.

Als instructeur vind ik het ongelooflijk fijn om iedereen te zien bewegen, hier en daar wat (veel) zweet weg te vegen, maar vooral dat alle deelnemers plezier hebben. Dat is voor mij onbetaalbaar. Ik vind het belangrijk dat je geniet van de les en dat de sfeer in de groep optimaal is. Ontspannen, lachen en jezelf goed voelen… dat zijn sleutelwoorden tijdens mijn Zumba lessen!

Twijfel je nog of Zumba iets voor jou is? Kom eens langs en probeer een groepsles uit. Dan zie je of dit voor jou is of niet. Tot snel 🙂

Wil je een Zumba groepsles uitproberen of heb je een andere vraag KLIK HIER 

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.