Zumba instructeur Racquel Bulleser

ZUMBA MET
RACQUEL

zumba instructeur racquel

Ik ben Racquel BULLESER jouw Zumba instructeur

Ontspannen, lachen, genieten, goed voelen en fit blijven… die woorden vormen mijn motto! Het zijn dingen die ik niet enkel nastreef in het dagelijkse leven, maar ook – en zeker – tijdens mijn zumba lessen vormen ze de basis. Ik ben altijd erg enthousiast wanneer ik Zumba les geef want het zorgt voor een GOED GEVOEL dat ik graag wil doorgeven. 

Ik was geen danser

Misschien vind je dat alles wat makkelijk gezegd omdat je niet zo een goede danser bent, bijvoorbeeld. Verlegenheid is nergens voor nodig want het gekste weetje over mezelf is dit: toen ik Zumba ontdekte, had ik nog nooit in mijn leven gedanst. 

Zumba en dansen is een late ontdekking. Door mijn omgeving en met de steun van mijn Liefste echtgenoot werd ik geïnspireerd om in 2012 mijn Zumba licentie te behalen. Dankzij hen en wat ik altijd noem “Mijn Super FUN Zumba groep” ben ik er nog altijd.

Ik geef mijn les met heel veel plezier en vol passie keer op keer. Als Zumba instructeur en als mens is het ongelooflijk leuk om een les te geven en iedereen te zien bewegen, zweten en plezier te hebben tijdens en na mijn Zumba les. Daar ga ik elke les opnieuw voor!

Ik ben ook heel dankbaar aan iedereen die naar mijn les wekelijks, vaak of af en toe komt. Alsook aan de mensen die mijn les geprobeerd hebben. Ik ben dankbaar aan iedereen die mijn Zumba leven dik en dun steunt. En last but not least aan mijn Liefste echtgenoot, Nic.

Als mens ben ik al een “happy persoon”. En Zumba heeft me dat nog extra van gemaakt.


Happiness is enjoying every little things in life.

Als een gelukkig mens wil ik dat “goed gevoel” aan mijn medemens doorgeven. Gewoon door wie en hoe ik ben en door mijn Zumba lessen.

Tot slot. Jij, ik en een groep andere mensen gaan een heleboel plezier maken terwijl we ons lichaam én onze geest een cadeautje geven. Want wat is er beter dan beweging en positieve vibes voor een mens? Ik hoop je alvast snel te zien in één van mijn lessen. Al was het maar om te proberen… en jouw nieuwe gezonde verslaving te verwelkomen.

zumba instructeur racquel
zumba instructeur racquel
zumba instructeur racquel

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.