Zumba instructor training in Nederland van 3 tot 5 februari 2013

Op 3, 4 en 5 februari 2013 volgde ik de Zumba instructor Basic2, de Zumba instructor Gold en de Zumba instructor Zumbatomic (nu Zumba Kids) training en opleiding in Utrecht.

zumba instructor training utrecht vayamundo oostende racquel bulleser

Zumba instructor trainer Lars Wensink (ZES)

zumba instructor training utrecht vayamundo oostende racquel bulleser

Lars Wensink is an international Zumba Education Specialist for Zumba Fitness. He teaches the Zumba Basic 1, Zumba Basic 2, Zumba Gold & Zumbatomic instructor training courses. Lars has been presenting for Zumba since 2009 and has been a Zumba instructor his self since 2008. After 12 years of competitive martial arts he started teaching HipHop and other Dance and Fitness Classes. Several of dancers and dance groups he trained reached finals of international dance competitions. Besides regular classes Lars teaches Instructor training Courses and Masterclasses in the Netherlands and several other European countries. His motto teach because you care!!

Zumba instructor training workshop foto’s

Wat is Zumba

Zumba is een leuke en verfrissende manier om met fitness bezig te zijn. Steeds meer mensen zijn op zoek naar vormen van fitness die niet alleen goed werken, maar ook leuk zijn om te doen. Het fitness programma Zumba sluit uitstekend aan bij deze trend! Zumba maakt van elke work-out een feestje. De opzwepende muziek en vrolijke moves krijgen elke ‘couch potato’ met de voetjes van de vloer. Het doel van Zumba is bewegen op ritmische muziek. Zumba zorgt ervoor dat je spieren getraind worden en de spieren verstevigd raken. De naam zumba komt uit het Colombiaans-Spaans, waar het zoveel betekent als snel bewegen en lol hebben. Zumba is een combinatie van Aerobics en dans. De dansen zijn eenvoudig te volgen en de muziek werkt aanstekelijk. De muziek spreek zo voor zich dat de dansbewegingen bijna vanzelf lijken te gaan. Jong en oud zullen daarom moeite hebben om de voeten stil te houden zodra de lessen zijn gestart. In 2007 wist Zumba enorme bekendheid te genereren in Amerika. In 2008 sloeg de Zumba hype over naar andere landen. Zumba werkt aanstekelijk en verslavend en is een perfecte aanvulling op uw huidige fitness repertoire.

Verschillende soorten Zumba

Zumba wordt instapklaar aangeboden voor iedereen, ongeacht het niveau. Iedereen kan meedoen op zijn of haar eigen tempo. Speciaal voor ouderen is het programma Zumba Gold ontwikkeld. Ook kinderen kunnen aan Zumba doen met het programma Zumbatomic en Zumba Kids. Een speciale vorm van Zumba is Aqua Zumba. Deze cursus is geschikt voor waterliefhebbers en mensen die vanwege problemen met hun spieren of gewrichten beter in het water kunnen trainen dan op het droge. Zumba Toning combineert body sculpting met Zumba. Met speciale Zumba Toning Sticks worden spieren gekweekt.

Zumba bij jou in de buurt

Ben je enthousiast geworden en wil je ook eens Zumba proberen? Elke woensdag is er Zumba fitness en Zumba Gold met Zumba instructor Racquel te Oostende in Vayamundo Ravelingen. Een Zumba les is makkelijk te volgen, geen ingewikkelde danspasjes en dus voor iedereen geschikt. Twijfel je of het iets voor jou is? Je hoeft geen danser te zijn. Ga gewoon in op de muziek en have fun !

Probeer het en je gaat er geen spijt van hebben :). Het enige wat we je vragen is om een mailtje te sturen met de gewenste datum zodat wij een plek voor je kunnen reserveren. Na ontvangst van je aanvraag ontvang je een bevestiging per email.