menu close menu

Wat is Zumba Kids en Zumba Kids JR. fitness

Zumba Kids en Zumba Kids JR. fitness lessen voor groepen te Oostende met Racquel zijn enkel op aanvraag.

Het Zumba Kids fitness programma is het ultieme dans-fitness feest voor jonge Zumba fans waar ze kunnen spelen en rocken met vrienden op hun eigen regels! Dit programma brengt passende muziek en bewegingen die kinderen laat bewegen. Het gaat om het gevoel onverschrokken te kunnen zijn op de dansvloer en het idee dat het goed is om gewoon jezelf te zijn en te kunnen bewegen en dansen alsof niemand kijkt!

Zumba Kids fitness lessen zijn de perfecte dans workout voor kinderen. In de Zumba Kids fitness lessen wordt latin muziek gecombineerd met te gekke dansbewegingen. Kinderen houden nu eenmaal van bewegen en dansen. Kinderen leren op een leuke manier de basispassen voor o.a. Salsa, Merenque, Cumbia, Reggeaton, Hip-Hop en veel meer. De lessen zijn gebaseerd op de zelfde principes als Zumba fitness lessen voor volwassenen, makkelijk en effectief, maar worden op een speelse manier gegeven. De liedjes zijn zeer geschikt voor kinderen.

Kinderen springen en dansen graag op het ritme van muziek. Door het speelse karakter en danspasje van Zumba spreekt het ook de kinderen heel erg aan om mee te shaken en te swingen met de heupen op de Zumba muziek. Kinderen hebben geen enkel probleem om de Latijns-Amerikaanse danspasjes en het snelle ritme aan te leren. Ze hoeven het maar 1 keer te zien en doen het na. Ze hebben plezier en zijn niet meer van de dansvloer weg te slaan.

Door de tv en videospelletjes zitten kinderen veel te veel stil na schooltijd en krijgen ze veel te weinig beweging. Maar met Zumba Kids fitness lessen komt hier eindelijk wat verandering in. De kinderen doen gezond op een voor hun heel leuke manier aan fitness en het verhoogt hun aandacht en zelfvertrouwen, boost het metabolisme en verbetert de coördinatie.

Er zijn twee groepen Zumba fitness Kids lessen namelijk:
 

  • Zumba Kids jr. van 4 tot 6 jaar
  • Zumba Kids van 7 tot 11 jaar

Zumba Kids fitness lessen zijn enkel voor groepen en op aanvraag. Een aanvraag dient minstens een maand op voorhand te gebeuren.

Voor meer info over Zumba Kids en Zumba Kids JR. lessen voor groepen stuur mij een e-mail.

 
zumba kids Zumba Kids JR fitness vayamundo ravelingen kinkhoorn oostende racquel bulleser
 

 

zumba fitness oostende vayamundo Zumba Kids en Zumba Kids JR. voor groepen

UA-39379048-2