Zumba uitproberen

ZUMBA MET
RACQUEL

Een Zumba les uitproberen

Zumba is meer dan fitness. Schrijf je in voor een Zumba met Racquel uitprobeer les.

Step into happy. Bewegen op muziek en plezier maken dat is Zumba fitness.

Ik ben Raquel je Zumba instructeur.

Hallo, ik ben Racquel en ik geef graag ZUMBA-lessen. Ik hou ervan als ik iedereen tegelijk zie bewegen, zweten en plezier maken. De GLIMLACH die ik op ieders gezicht zie, is voor mij onbetaalbaar.

Ik ben geen danser…

Het maakt niet uit of je goed kunt dansen of niet, het belangrijkste is dat je geniet van de bewegingen en geniet van je FUN work-out.

Lach, ontspan, geniet en blijf FIT…

Zumba-fitnesslessen bevatten Latijnse ritmes zoals merengue salsa cumbia reggaeton en worden gecombineerd met leuke Latino en internationale ritmes. Het is gemakkelijk om te doen, maar vooral leuk. Hoewel je een stevige workout doet, voelt het zeker niet zo. En het werkt effectief! Na een paar lessen heb je al de indruk dat het volgen van een les invloed heeft op je uithoudingsvermogen. Want hoe je het ook bekijkt, het is en blijft een work out maar een FUN work out.

Geluk is genieten van alle kleine dingen in het leven.

Twijfel je nog of Zumba iets voor jou is? Kom langs en probeer een groepsles. Dan kijk je of dit iets voor jou is of niet.

Wil je een Zumba groepsles proberen of heb je een andere vraag KLIK HIER

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.