Zumba voor Groepen en Evenementen

ZUMBA MET
RACQUEL

zumba racquel voor evenementen teambuidling en groepen

Zumba voor groepsaanvraag

Feesten en evenementen vol mensen die niet weten wat te doen of waarover te praten, zijn verleden tijd. Zumba is dé sfeerbrenger op je feest of evenement! Je kan bij ons een groepsles boeken voor je bedrijf, vereniging of school. We bring the fun to your event! 

Een aanvraag dient minstens 3 maand op voorhand te gebeuren.

 

Breng plezier naar je evenement

Jouw event start erg uitbundig, iedereen is in de sfeer en laat zich volledig gaan. Dit klinkt niet heel erg realistisch, i know. Evenementen beginnen vaak wat onwennig. Iedereen blijft hangen in het selecte groepje van mensen die hij kent en praat wat over koetjes en kalfjes. De oplossing hiervoor is om een knaller naar je feest of evenement te brengen. Dans en beweging kunnen zorgen voor verbinding, voor een samenhorigheidsgevoel. Zumba is de oplossing!

Vakantiegevoel

Het grote voordeel aan Zumba is dat het onder groepen een soort “vakantiegevoel” creëert: Latijns-Amerikaanse beats gemixt met internationale muziek brengen een ontspannen sfeer naar boven. Ontspannen, maar niet in de betekenis van ‘rustig en stil’! Ontspannen in de betekenis van “genieten, plezier hebben en uitbundigheid”! Door samen op te gaan in de muziek en door intens te bewegen, komt alle stress los en vinden mensen de weg naar elkaar. Er wordt gelachen en plezier gemaakt. Een Zumba les is dé sfeerbrenger voor elk feest en evenement!

We bring the fun to your event

Gepakt en gezakt met enthousiasme, veel zin en een aanstekelijke glimach, kom ik jouw feest of evenement opvrolijken met een Zumba groepsles. Zumba is voor iedereen een haalbare kaart, zelfs voor de minst sportieven onder ons en kan dus op eender welk feest, evenement, teambuilding ingepland worden. In een mum van tijd verdwijnt de onwennigheid en wordt die ingeruild voor fun, feestvibes en een event vol plezier!  Jij voorziet de locatie en de mensen en ik zorg voor de rest. Laat ons er samen een topper van maken.

Hoe Zumba les boeken voor je evenement

Groepen, bedrijven en verenigingen kunnen een Zumba fitness les of een Zumba Kids les boeken voor hun evenment. Een aanvraag dient minstens 3 maand op voorhand te gebeuren. Wil je een Zumba groepsles aanvragen of heb je een vraag KLIK HIER en stuur mij een bericht en we houden contact.

Inloggen

Nog geen account? Begin hier

De door u verstrekte gegevens worden alleen verwerkt om toegang tot de boekingstool mogelijk te maken. We delen uw gegevens nooit met derden. Als je je account sluit worden je profiel en je persoonlijke gegevens  verwijderd.