Zumba youtube kanaal: bezoek ook ons Zumba youtube kanaal over Zumba fitness in Oostende

Op zumba youtube kan je zien dat youtube haar ‘One Channel’-layout uit de beta-fase is en het nieuwe design live gezet heeft voor het grote publiek. De nieuwe layout moet volgens YouTube meer overzicht geven en tot meer abonnees leiden.

Wil je het zumba youtube van zumba fitness in Ravelingen – Kinkhoorn te Oostende bezoeken klik dan op de video …

Zumba fitness vidoe Calendar Girl

In het nieuwe design kan je een trailer van maximaal één minuut tonen op je pagina. Deze trailer wordt alleen getoond aan mensen die nog niet geabonneerd zijn op je youtubekanaal. Dat is zeker handig want zo kun je laten zien wat je kanaal te bieden heeft en deze trailer start want hij start automatisch. De trailer van Zumba youtube gaan we binnekort plaatsen op ons zumba youtube kanaal.

Ook voegde youtube een header toe. De header wordt geschaald en op elk soort toestel weergeven. Voor een optimaal resultaat de instructies van youtube.

Een voordeel van de nieuwe layout is dat je veel meer controle hebt over dat wat de bezoekers van je kanalen zien. Je kan je kiezen hoe of je videoés in een horizontale rij of een verticale lijst worden weergeven. Ook kan je de video’s groeperen volgens de nieuwste uploads of vind-ik-leuks, ook kan je zelf een groep maken door het gebruik van een afspeellijst of tag te . Je hebt dus veel meer mogelijkheden om jouw content overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren.

Een klein nadeel van de nieuwe layout van youtube is dat over about veplaatst is en niet meer zichtbaar is op de home van je youtube kanaal. Gelukkig maakt de nieuwe één minite trailer die wel zichtbaar is op het home gedeelte veel goed. Die header is wel leuk maar vroeger kon je echt heel de youtube pagina een uniek uiterlijk geven. Tja ik denk dat nogal wat mensen daar niet blij mee zullen zijn! Maar het voornaamste is natuurlijk dat men je video’s bekijkt.

zumba fitness een feest in ravelingen en kinkhoorn te oostende